Lean on us!

slider

Partnerships

Om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen, werken we samen met specialisten op diverse vlakken. Zo hebben we succesvolle partnerships met de volgende partijen:

Goosebumps
Goosebumps is een samenwerkingsverband van vier bureaus met elk zijn eigen profilering en marktbenadering. In totaal zijn we met zeventien gepassioneerde vakspecialisten die elkaar versterken, ondersteunen en stimuleren. We creëren, inspireren en realiseren. Door te profiteren van elkaars kennis en vaardigheden bieden we samen één totaalservice: boodschappen met een gevoel, die je raken en aan het denken zetten. Of dit nou met beeld, geluid of tekst is. Zo richten we ons allemaal op hetzelfde doel: het creëren van Goosebumps.

Confrad International
Hoe ontzorg je een klant die actief is in meerdere landen? Door zeventien onafhankelijke communicatie- en reclamebureaus uit verschillende landen te laten samenwerken. Met vrijwel wereldwijde dekking en lokale kennis van de markt, cultuur, mogelijkheden en doelgroepvoorkeuren. Dat is het internationale netwerk van Confrad International. We leren van elkaar en delen markt- en media-informatie. Zo realiseren we samen al meer dan veertig jaar succesvolle internationale campagnes die perfect aansluiten bij elke doelgroep.

Dutch Food Creators 
Bedrijven in de Nederlandse food-branche helpen met het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe, vernieuwde én vernieuwende productconcepten en producten. Dutch Food Creators doet het. We brengen vermarkting en communicatie samen door het bundelen van kennis en ervaring in retail, foodservice en horeca. Daarnaast bieden we ondersteuning bij onder meer product- en conceptintroducties en beurzen. Van strategisch plan tot en met realisatie en van productidee tot aan de verkoop.