Lean on us!

slider

Kies voor de kracht van ‘lean communications’

Communicatie is een vak dat continu verandert. Zeker in deze tijd van nieuwe media en technologie. Voor de meeste bedrijven en andere organisaties is er geen bijhouden aan. Wie heeft er tijd om al die ontwikkelingen te volgen? Te bepalen wat wel en niet interessant is? En dan ook nog uit te zoeken hoe het werkt − en hoe je het vertaalt naar rendement voor je organisatie?

Herkent u deze problematiek? Dan kunt u uw toevlucht nemen tot een traditioneel reclamebureau. Het vervelende is dat u zich dan waarschijnlijk ook veel (overhead)kosten op de hals haalt. Daarom biedt Sablebonne Communications een eigentijds alternatief.

Wij zijn specialisten met de brede en up-to-date kennis die u nodig hebt. Daarbij hebben we ook veel ervaring in het hands-on organiseren en coördineren van communicatieactiviteiten. Deze combinatie van factoren maakt ons tot de ideale regisseur van uw communicatie, van strategie en concept tot oplevering.

Wij vertalen uw propositie op een uiterst effectieve manier in alle denkbare vormen van communicatie. Dat gaat van een huisstijl, advertentie of (e-)mailing tot en met de ontwikkeling en implementatie van een complete onlinestrategie. Maar we zijn ook uw aangewezen partij voor specifieke projecten, zoals loyaliteitsprogramma’s, incentives, joint promotions of uw aanwezigheid op een beurs.

Het bijzondere van onze aanpak is dat wij te werk gaan volgens een principe dat je ‘lean communications’ zou kunnen noemen. U kunt ons op elk onderdeel van een communicatietraject inzetten en wij leveren dan precies datgene waaraan u behoefte hebt. Zonder overbodige stappen en onnodige kosten. Natuurlijk, hoe eerder u ons laat instappen, hoe meer gelegenheid wij hebben om uw activiteiten tot een succes te maken. Maar die keuze is aan u.

Wat we vaak van klanten horen, is dat zij onze betrokkenheid zo waarderen. Dat is geen toeval, want wij zijn geen buitenstaanders die even een kunstje komen doen. Hoe groot of klein uw opdracht ook is, wij komen als collega’s naast u staan. Dat voelt goed. En het werkt beter.

Maar waar het uiteindelijk om gaat is dit: wij nemen u het werk uit handen waaraan u zelf niet genoeg tijd en aandacht kunt besteden. We zetten precies de juiste mensen en middelen in. En we gaan voor een resultaat dat úw verwachtingen overtreft. Lean on us!